Vem kan ducka ut från BMW:s axling?

Vem kan ducka ut från BMW:s axling?
Vem kan ducka ut från BMW:s axling?
Anonim

Bittert, men modellklippning är en obligatorisk kurs för BMW att gå igenom denna dystra kurs.

Vem kan undvika BMW:s axling? 01
Vem kan undvika BMW:s axling? 01

Majoriteten av de finansiella rapporterna har släppts av biltillverkarna för det första kvartalet i år. Biltillverkare som Audi, Mercedes kämpar med det faktum att de drar färre vinster från bilförsäljning under RM 180K. Samma sak gäller för BMW, och det är nyfiket att se hur BMW skulle ta sig över dessa regniga dagar.

Förutom att ta tullkriget, svettas BMW också mycket i att bygga nya fabriker i Ungern och Mexiko, konvertera det befintliga bruket för att bygga fler elektrifierade bilar som svar på globala initiering av växthusgasutsläpp, och bära upp mer kostnad för osäkerhet inklusive en påföljd för överträdelse av antitrustregler som utdömts av EU.

Vem kan undvika BMW:s axling? 01
Vem kan undvika BMW:s axling? 01

Med tanke på att aktiekurserna i EU har sjunkit med 47 procent i år, måste märket förfina sina finansiella strategier och streama mer på laddhybrider och full elbilsproduktion.

Vi kan heuristiskt förutse att några slöa bidragsgivare i BMW 1-3-serien, inklusive AWD och tredörrarsversionen från 1-serien, 2-serien och dess Gran Tourer-version, såväl som 3-serien med lägre trim och även Gran Tourer-versionen finns på BMW:s dödlista. Medan 2-seriens cabriolet, 7-seriens standardhjulbas och båda tvådörrars 8-seriens varianter är känsliga för avgiften. Men 6-serien GT, 7-serien, 8-serien Gran Coupe och X2 är av stor möjlighet att ducka bort från BMW axing.

Istället för att fasa ut i3 en gång för alla är BMW på väg att förvandla modellen till elbil eller bränslecellsfordon. För i8 kan dock sträva efter att överleva med en omdesign 2020.

Rekommenderad: