Proton 1 Tank Adventure är tillbaka

Proton 1 Tank Adventure är tillbaka
Proton 1 Tank Adventure är tillbaka
Anonim
Proton 1 Tank Challenge banner
Proton 1 Tank Challenge banner
  • Event öppet för ägare av 2019 Proton Iriz, Persona och Saga
  • Deltagare för att utforska vägar och attraktioner i halvön Malaysia, Sabah och Sarawak

Den andra omgången av Protons 1 Tank Adventure, evenemanget som bjuder in Protonägare att uppleva Malaysias sevärdheter, ljud och mat medan de kör ekonomiskt, kommer att starta den 14 september 2019. Deltagarna erbjuder priser till ett värde av över 100 000 RM och består av tre preliminära omgångar och en stor final. Deltagarna kommer att bestå av ägare till 2019 års Proton Iriz, Persona och Saga, samt inbjudna mediamedlemmar och kändisar.

2018 Proton Persona framsida
2018 Proton Persona framsida

Invigningsupplagan av 1 Tank Adventure fokuserade främst på rutter i halvön Malaysia men 2019 års tävling kommer att innehålla två omgångar i östra Malaysia med en vardera i Sabah och Sarawak. Den stora finalen kommer att se deltagarna ge sig ut på en episk resa från Kota Bharu till Johor Bharu med bara en enda tank bränsle.

Ett av huvudsyftet med 1 Tank Adventure är att visa den verkliga bränsleeffektiviteten hos det nuvarande utbudet av Proton-bilar. Deltagarna kommer att få i uppdrag att köra sina bilar över en mängd olika vägar och trafikförhållanden för att leverera bränsleekonomisiffror som kan replikeras av andra ägare dagligen.

Proton 1 Tank Challenge-bilar
Proton 1 Tank Challenge-bilar

“Proton skulle vilja demonstrera effektiviteten hos våra bilar genom att ge sig ut på några episka resor runt om i landet. Dessa siffror kommer inte att erhållas i en kontrollerad miljö utan under körförhållanden som ägare upplever varje dag. I slutändan kommer vi att bevisa att det nuvarande utbudet av Proton-bilar kan leverera siffror för bränsleekonomi som hjälper till att hålla driftskostnaderna låga, säger Dr Li Chunrong, verkställande direktör för Proton.

The 1 Tank Adventure kommer också att visa upp de förbättringar som Proton gjort på Iriz, Persona och Saga, modeller som uppdaterades och lanserades 2019. Från att ha inkluderat Hi Proton! röstkommandosystem, förbättra byggkvaliteten, lägga till Internetanslutning och skapa en variant med den mest omfattande säkerhetsutrustningslistan för en bil som kostar under RM 40 000, varje modell har en unik uppsättning egenskaper för att tilltala sin målmarknad.

2018 Proton Iriz fram
2018 Proton Iriz fram

“Vi skulle vilja använda 1 Tank Adventure för att påminna malaysier om att det finns många faktorer att tänka på när man köper en bil. Proton har uppdaterat hela sitt sortiment under 2019 och det här är en fantastisk möjlighet att resa runt i landet för att visa alla resultatet av vårt hårda arbete. Med reviderad stil, förbättrad kvalitet, bättre hantering och åkkomfort samt högre utrustningsnivåer och valuta för pengarna, har vi modeller som passar alla budgetar och behov”, tillade Dr Li Chunrong.

Medan uppdateringarna till 2019 års Iriz, Persona och Saga introducerade många nya funktioner, var en faktor som förstärktes den dynamiska körförmågan som är inneboende i varje Proton-modell. Företagets ingenjörer ägnar särskild uppmärksamhet åt balansen mellan körning och hantering av varje bil de designat, vilket resulterar i fordon som ger kul bakom ratten.

Deltagare i Proton 1 Tank Challenge
Deltagare i Proton 1 Tank Challenge

1 Tank Adventure-deltagare kommer att få testa dessa förmågor under dynamiska körpass som hålls vid varje runda. Förare kommer att uppmanas att utföra manövrar i en säker och kontrollerad miljö och för många kommer det att vara första gången de upplever gränserna för vidhäftning. Syftet med övningen är att visa deltagarna vad deras egna bilar kan och på så sätt förstärka budskapet om att protoner har klassledande dynamik.

Saga 2019 lanserades den 6 augusti 2019 och är det senaste kapitlet i en berättelse som sträcker sig över 34 år. Över 2 000 000 enheter har levererats till kunder i Malaysia och exportmarknader, vilket gör det synonymt med Protons historia. Den senaste versionen har gjorts om i grunden och introducerar funktioner som en 7-tums pekskärm i färg, ny mittpanel, ny mätarkombinationsdisplay och upp till 3 USB-portar. Dessa förändringar har visat sig vara populära bland malaysiska bilköpare eftersom mer än 13 000 bokningar redan har gjorts på drygt en månad, vilket säkerställer en fortsättning på framgångssagan för Malaysias mest populära bil.

Deltagare i Proton 1 Tank Challenge
Deltagare i Proton 1 Tank Challenge

Med mer än 11 000 enheter levererade sedan den lanserades den 23 april 2019 är Proton Persona den mest sålda sedan B-segmentet för juni och juli i år. Visuellt skiljer dess externa designuppdateringar den från sin föregångare och skapar en visuell länk till andra Proton-modeller. Inuti introducerade Proton ett intelligent infotainmentsystem, en förstklassig funktion. Med hjälp av ett inbäddat eSIM-kort erbjuder den appar för musikströmning, onlinenavigering och röstigenkänning via en 7-tums pekskärm med fullfärgsskärm och 16 GB internminne. I kombination med bättre prissättning för pengarna och omfattande kundpaket är Persona det perfekta valet för familjer som letar efter en snygg, funktionell och uppkopplad familjebil.

2019 års Iriz fick 367 ändringar jämfört med sin föregångare, vilket innebär en stor förbättring i alla aspekter. Protons tävlingsvinnande halvkombi fick en aggressiv ny stil fram och bak på bilen samt en ny tolkning av den eteriska bågen och den oändliga vävda grillen, vilket gör att den sticker ut på vägen. Iriz har också det intelligenta infotainmentsystemet som används på Persona och erbjuder därför samma anslutningsmöjligheter som sitt sedansyskon. Genom att kombinera förbättrad kvalitet och förfining med högre utrustningsnivåer och en rolig att köra karaktär har Iriz vunnit många nya fans, vilket återspeglas i att försäljningen ökat tre gånger jämfört med den tidigare modellen.

Rekommenderad: