Andra lyckliga vinnaren av Honda’s Road to 900, 000th unit vinner en HR-V, blir du nästa?

Andra lyckliga vinnaren av Honda’s Road to 900, 000th unit vinner en HR-V, blir du nästa?
Andra lyckliga vinnaren av Honda’s Road to 900, 000th unit vinner en HR-V, blir du nästa?
Anonim
Andra lyckliga vinnaren av Hondas väg till 900 000:e enheten vinner en HR-V, blir du nästa? 01
Andra lyckliga vinnaren av Hondas väg till 900 000:e enheten vinner en HR-V, blir du nästa? 01

Efter förra månadens giveaway av en Honda Civic till den första av nio lyckliga vinnare av Honda Malaysia's Road to 900, 000th Unit Milestone-kampanj, har den andra vinnaren just gått därifrån med en Honda HR-V.

Herr. Lim Hong Ngee från Setapak sa: Jag är väldigt ex alterad över att jag kommer att bli ägare till en ny HR-V, som är min andra Honda-SUV. Jag gillar särskilt den sportiga exteriören och den rymliga interiören samt bekvämligheten som den ger för familjeresor. Sammantaget är jag väldigt glad och ser fram emot att få köra min nya Honda-bil”, sa Lim Hong Ngee på Road to 900, 000th Unit Milestone Campaign Ceremony Second Winner Announcement på Sri Utama Auto Sdn. Bhd.

Med två vinnare som redan har meddelats, finns det fortfarande sju Honda-modeller att vinna för lyckliga malaysier att köra hem. För att registrera sig eller för mer information om "Road to 900, 000th Unit Milestone Campaign" kan kunder logga in på kampanjens webbplats honda.com.my/microsite/900k eller besöka dess officiella Facebook-sida https://www.facebook.com /hondamalaysia/.

Kampanjens Grand Finale är planerad till den 28:e och 29:e september 2019, på den öppna parkeringen på Bukit Jalil National Stadium.

Honda Malaysias verkställande direktör och verkställande direktör, Toichi Ishiyama sa: "I juli 2019 lanserade vi "Vägen till 900 000:e enhetsmilstolskampanjen" med taglinen "Terima Kasih 900K", att tacka malaysier för deras orubbliga stöd till Honda Malaysia genom att ge bort nio Honda-modeller som belöning. Jag är glad att kunna notera att giveaway-kampanjen får aktivt deltagande från kunder över hela landet. Vi arrangerar också en Grand Finale för att fira den betydande framgången med malaysier samt presentera de nio Honda-bilarna för de lyckliga vinnarna. För Honda Malaysias vägnar vill jag bjuda in alla malaysier att fira detta meningsfulla tillfälle med oss och delta i aktiviteterna vid Grand Finale, som är speciellt arrangerad för malaysier, från barn till vuxna. Vid evenemanget kommer vi också att förhandsgranska New Civic för allmänheten.”

Mer än bara en fest, Honda Malaysia förbereder också en mängd informativa och roliga aktiviteter som är speciellt arrangerade för malaysier. Företaget kommer att utöka temat "Frontier of Innovation" ytterligare i Grand Finale, där besökarna kan uppleva Hondas nästa generations avancerade teknologier som Sport Hybrid i-DCD röntgenskanner samt Sport Hybrid i-DCD och VTEC Turboladdat Game Tower.

Dessutom förbereder Honda Malaysia olika spännande spel och aktiviteter som är lämpliga för familjer att njuta av, som Giant Water Slide, Insta-Luminous displays, Pedal Cart, Racing Simulator och många fler. Dessutom kan malaysier som är intresserade av Honda-modellerna besöka Grand Finale för att provköra bilarna också.

Rekommenderad: