Flux det med en månatlig bilprenumerationsplan

Flux det med en månatlig bilprenumerationsplan
Flux det med en månatlig bilprenumerationsplan
Anonim
Flux månadsprenumeration lansering
Flux månadsprenumeration lansering

Istället för att hyra en bil eller ekonomisk agilitypaket erbjuder Flux antingen ett månadsabonnemang eller en 3-års plan för den bil du väljer.

Allt du behöver göra är att gå till deras webbplats www.driveflux.com, välja en bil från deras breda utbud och sedan välja din prenumerationsplan.

Månad till månad prenumerationsplan Flux erbjuder total flexibilitet medan 3 år för bästa värde.

Flux månadsabonnemang
Flux månadsabonnemang

Användare måste då välja ett milpaket mellan Lite, Standard och Unlimited. Dessa paket erbjuder en månatlig maximal körsträcka på 1250 kg, 2000 kg resp.

Att teckna en prenumerationsplan med Flux eliminerar också behovet av att undersöka allt om bilar för att avgöra vilken bil som passar dina behov bäst.

Detta beror på att Flux prenumerationsplan har minst 1 månads användning, så om du efter en månad bestämmer dig för att din valda bil inte uppfyller dina krav kan du enkelt lämna tillbaka bilen till en annan med bara en liten bytesavgift.

Flux har en stor bilpark att välja mellan
Flux har en stor bilpark att välja mellan

Flux köper in bilarna i deras garage från välrenommerade bilkoncerner och återförsäljare. Företaget hävdar att de också genomför sina egna tester för att avgöra om bilen är säker innan de utökas till deras flotta.

Företaget har också partnerskap med Malaysias ledande bilförsäkringsbolag. Detta gör att Flux kan tillhandahålla rikstäckande vägassistans dygnet runt och snabb respons med hjälp av fordonets telematiksystem installerat på alla sina bilar.

En annan fördel som Flux erbjuder är conciergetjänsten som hjälper till att hantera alla bilrelaterade administrativa och underhållsärenden.

För att vara berättigad till ett Flux-bilabonnemang behöver kunderna ha ett malaysiskt kreditkort, mobilnummer och är över 25 år. Detta innebär att utlänningar också är välkomna att registrera sig hos Flux.

Rekommenderad: