Video: Helt ny 2020 Nissan Almera 1.0L turbo första titt, B-seg vinnare?

Innehållsförteckning:

Video: Helt ny 2020 Nissan Almera 1.0L turbo första titt, B-seg vinnare?
Video: Helt ny 2020 Nissan Almera 1.0L turbo första titt, B-seg vinnare?
Anonim

Om du tycker att nya Nissan Almera 2020 ser bra ut personligen, tro mig när jag säger att den ser ännu bättre ut i metallen

Proportionerna och stilen kommer till full effekt när du tittar på det personligen. Nissan har gjort ett fantastiskt jobb med att få en B-segment sedan att sitta en bil ett segment upp. Man kan bara föreställa sig hur bra den nya Nissan Almera skulle se ut när den är i rörelse.

För personer som är särskilt intresserade av sin sittställning (för det mesta entusiaster), kommer du att bli positivt överraskad med nya Almera. Andra kan dock tycka att sittställningen är för låg och obekväm (läs: inte sittande som en soffa).

För nya Almeras på väg till den thailändska marknaden kommer de att få HRA0 1,0-liters 3-cylindrig turboladdad bensinmotor och CVT automatisk kombo. Den nya drivlinan trycker ut 100 PS och 152 Nm i vridmoment – vilket gör den till den svagaste turboladdade motor i segmentet.

Edaran Tan Chong Motors (ETCM) har stora förhoppningar om att lansera den nya Nissan Almera på den malaysiska marknaden någon gång under 2020. Men det återstår att se om malaysier kommer att ha alternativet för denna turbomotor. Vår gissning, inte särskilt troligt…

Rekommenderad: