Video: 2019 Toyota C-HR Review, varför är det så dyrt?

Innehållsförteckning:

Video: 2019 Toyota C-HR Review, varför är det så dyrt?
Video: 2019 Toyota C-HR Review, varför är det så dyrt?
Anonim

Innan lanseringen var allmänheten seriöst upphetsad för Toyota C-HR efter UMW Toyota Motors omfattande kampanj för SUV:n. Jag minns fortfarande tydligt hur mycket uppmärksamhet Toyota C-HR fick när den först gjorde sin offentliga förhandsvisning vid 2017 års Carlist.my Test, Drive and Buy-evenemang.

Toyota C-HR Pris

Tyvärr var dess rejäla utropspris på RM 146k då (nu uppdaterat 2019 Toyota C-HR pris RM 150 000) bara för mycket att svälja. Helt enkelt för att alla förväntade sig att Toyota C-HR skulle prissättas i samma liga som Honda HR-V.

Men efter att ha tillbringat en tid med Toyota C-HR för en provkörningsrecension, förstod vi att du inte kan ta C-HR:s pris- och specifikationslista för nominellt värde.

Se på det så här, en Porsche 911 är galet dyr, men fans skulle fortfarande blåsa en miljon Ringgit på en eftersom det får dem att må bra. C-HR:s värdeförslag är lite som en 911.

Toyota C-HR Motorprestanda

Toyota C-HR körs på den mycket sofistikerade Toyota New Global Architecture (TNGA)-plattformen som lovar hög säkerhetsklassning, avancerad teknik och spännande kördynamik.

Kul faktum, den sexiga Lexus LC Coupe som åker på Lexus Global Architecture-L, kommer från TNGA-plattformen.

Dess 140 PSoch 171 Nm utgång är mer än tillräckligt för att hålla jämna steg med alla dina entusiastiska körbehov.

Tror du efter att ha sett den här Toyota C-HR-recensionen att Toyota C-HR fortfarande är dyr?

Rekommenderad: