Euro 4M RON 95 bensin nu tillgänglig hos Shell

Euro 4M RON 95 bensin nu tillgänglig hos Shell
Euro 4M RON 95 bensin nu tillgänglig hos Shell
Anonim
Euro 4M RON 95 bensin nu tillgänglig på Shell 01
Euro 4M RON 95 bensin nu tillgänglig på Shell 01

Shell Malaysia har idag meddelat att låg svavelh alt Euro 4M-specifikationer RON 95-klassad bensin nu är tillgänglig på utvalda butiker från och med idag. Den rena bränsleprodukten kommer sedan att rullas ut successivt till alla återstående Shell-stationer i landet med start 1-januari 2020.

Den malaysiska modifierade Euro4-bränslespecifikationen, kallad Euro 4M, skulle minska den högsta tillåtna svavelh alten i bensin och diesel från den nuvarande standarden på 500 ppm till 50 ppm. En lägre svavelh alt är i grunden renare för miljön och bättre för motorer eftersom det leder till lägre utsläpp från fordon.

Shairan Huzani Husain, VD för Shell Malaysia Trading Sdn Bhd och Shell Timur Sdn Bhd sa:

“Vår Shell FuelSave 95 är designad för att gå längre, och den har bara blivit bättre. Den är nu helt Euro 4M-kompatibel och med vår DYNAFLEX-teknik som hjälper till att minska motorfriktionen. Din motor kan nu prestera till sin fulla potential, vilket gör att du kan göra mer och gå längre. Med nästan tiofaldigt reducerad svavelh alt har nya FuelSave 95 E4M fördelar för miljökvalitet eftersom den minskar rökproduktionen och ger renare motorunderhåll. Bra för våra kunder, bra för Malaysia.”

Rekommenderad: