Se denna sällsynta rundtur i den topphemliga Geely Design Shanghai Studio

Se denna sällsynta rundtur i den topphemliga Geely Design Shanghai Studio
Se denna sällsynta rundtur i den topphemliga Geely Design Shanghai Studio
Anonim
Se denna sällsynta turné i den topphemliga Geely Design Shanghai Studio 01
Se denna sällsynta turné i den topphemliga Geely Design Shanghai Studio 01

En biltillverkares designstudio är den mest topphemliga platsen i hela biltillverkningsprocessen, så det är verkligen sällsynt att se en tillverkare öppna sina dörrar för att släppa in ett kamerateam. Men det var vad Geely gjorde när de tog med oss på en rundtur i den nya Geely Design Shanghai Studio.

Geely Design Shanghai-studion startade sin verksamhet 2014. På den tiden var studion hem för endast 110 designers och belägen på den gamla Shanghai Expo-platsen bland sina konkurrenter. Så ni kan föreställa er hur mycket jobb det var för teamet att flytta runt några konfidentiella projekt.

Detta har gjort det möjligt för Geely att ta över golvet och omvandla det till en studio som inkluderar en säker satellitstudio, kontor, en VR-modelleringsområde samt ett öppet takterrass för visningsändamål.

Att flytta till det gamla tryckeriet är en del av Geelys hållbara och miljövänliga plan. Även om det är lättare att utveckla och bygga sin egen webbplats, kommer att flytta till en befintlig plats och göra om området inte bara bidra till att hålla materialanvändningen låg utan också ge Geely möjlighet att förbättra området de befinner sig i.

Huvudpunkten med videon är inte turnén runt Geely Design Shanghai Studio utan förhandsvisningen av de aldrig tidigare skådade Geely Xingyue L-konceptet och Vision Starburst-konceptbilarna.

Särskilt Xingyue L-konceptet var tänkt att visas på en bilmässa förra året. Men på grund av pandemin missade Geely sin chans att förhandsgranska bilen innan produktionsversionen presenterades.

Designers gav oss också en VR-rundtur av det nyligen avslöjade Vision Starburst-konceptet och gav oss till och med en uppfattning om hur konceptbilens interiör kom till.

Kanske är nästa turné som Geely kommer att visa oss hela processen för hur de skapar en konceptbil i sin nya anläggning? Vi kan bara hoppas.

Rekommenderad: